Welke Stijltypes zijn er?

Bij het maken van jouw Stijlprofiel vragen wij je naar jouw stijlvoorkeuren. Hier vind je een korte toelichting op de 8 stijltypes.

Preppy stijltypesPreppy

De preppy stijl mixt klassiek geklede stukken met casual en sportieve items. Rokjes, jurkjes en blouses in natuurlijke stoffen zijn favoriet. De preppy stijl kenmerkt zich door pasteltinten, ruitjes en maritieme dessins. Chino’s en donkere jeans gecombineerd met poloshirtjes en blazers zorgen voor een nette en verzorgde uitstraling. Voor de koudere dagen zijn kabeltruien en vesten een uitstekende keuze voor een preppy stijl.

stijltypes: ClassicClassic

Ook wel ‘office chic’ genoemd kenmerkt zich door kledingstukken met goede pasvorm van luxueuze stoffen. De tijd dat vrouwen in een stijf mantelpakje naar kantoor gaan is voorbij. Wij maken prachtige combinaties om in een zakelijke en toch trendy outfit voor de dag te komen. De classic look is niet enkel geschikt voor de fashionista’s op kantoor, maar kunnen ook zeker gedragen worden naar lunches, party’s, diners of gewoon naar de supermarkt!

stijltypes: RomanticRomantic

Deze op-en-top vrouwelijke stijl is vervuld van zwierige rokjes en jurkjes met kleurige printjes. Vooral bloemenprintjes zijn ruim vertegenwoordigd. Mooie items van luchtige stoffen worden gecombineerd met pasteltinten en heldere kleuren. Tops en blouses welke de vrouwelijke rondingen accentueren passen perfect bij de romantische stijl. Het gebruik van ruches geeft de finishing touch aan een romantic look.

stijltypes: BohemianBohemian

Werd er vroeger bij bohemian nog gedacht aan de traditionele hippies, is het tegenwoordig een hippe kledingstijl waar ieder de eigen interpretatie aan mag geven. Onze bohemian outfits zijn traditioneel met een twist. De zwierige rokjes en jurkjes neigen enigszins naar de romantische stijl, maar worden gecombineerd met stoere items van zwaardere stoffen. Natuurlijke tinten in combinatie met opvallende items zorgen voor een unieke look.

stijltype: City ChicCity chic

Het casual zusje van ‘office-chic’. City chic is veruit de meest populaire stijl onder de Nederlandse vrouwen. Het is een mix van klassieke en casual items. Een goede jeans met blouse, blazer en pumps of een nette jurk met vestje en sneakers zijn perfecte outfits voor de city chic vrouw. Het gemakkelijk up- en downdressen van deze look maken hem geschikt voor elke gelegenheid.

stijltypes: CasualCasual

Trendy en comfortabel hebben de voorkeur bij de casual stijl. Mooie jeans met hippe shirts en sneakers is de traditionele outfit voor de casual vrouw. Vaak worden de traditionele items gecombineerd met stoere jacks, blouses en laarzen. Ook chino’s zijn veel gezien bij de casual look. Samen met streepjes en statement prints zijn er tal van combinaties mogelijk om steeds weer met een verassende look voor de dag te komen.

stijltype: UrbanUrban

De urban stijl is geïnspireerd op de jaren ’90 hip hop scene. Kenmerkend voor de urban look is oversized kleding in combinatie met strakke items. Zo kun je kiezen voor een skinny jeans met hoody of juist een boyfriend jeans met strakke top en blazer. Het is doorgaans een stoere look waarin veel items van zwaardere stoffen worden gedragen. Trendy stukken zijn een must voor de hippe touch waar de urban look om bekend staat.

stijltypes: EdgyEdgy

De edgy stijl is onlosmakelijk verbonden met het type rock chick. Stoere dames met een kledingstijl welke gekenmerkt wordt door de kleur zwart, lederen items en denim. Mooie hakken en print-shirt worden veel gebruikt om de edgy look af te stylen. Maar ook leuke jurkjes en booties passen prima in deze stijl. Vrouwelijk, maar dan stoer is de essentie van de edgy stijl.

Wij gaan in basis uit van deze acht stijltypen. De meeste vrouwen zullen zich in een of meerdere stijlen herkennen. Mocht je de voorkeur hebben voor een andere stijl, kan dat natuurlijk ook.

Je kunt je voorkeursstijl invullen in je persoonlijke stijlprofiel.

Bij de eerste vraag, de stijltypen, vink je de stijl aan welke het dichtst bij je in de buurt komt. Verderop in het profiel kom je bij de mogelijkheid om wensen en voorkeuren in te geven. Vul hier je persoonlijke stijl in en wij zorgen voor een waanzinnig mooie kleding box!

Indien je twijfelt of jouw persoonlijke stijl tot de mogelijkheden behoort mag je uiteraard contact met ons opnemen. E-mail: info@noos4.me  of telefoonnummer. 013-590 4326.