Hoe werkt het?

Zie ook de veelgestelde vragen (FAQ) op deze site.

Bij NOOS Personal Stylebox gaat een personal shopper aan de slag om voor jou unieke outfits samen te stellen.

In slechts enkele minuten vul jij je persoonlijke stijlprofiel in. Hierin wordt onder andere gevraagd naar je kledingstijl, maten en overige wensen. Ook als je specifieke voorkeuren hebt of een mooie outfit voor een speciale gelegenheid wil, kun je dit toevoegen in je profiel. Op basis van deze gegevens maken wij een waanzinnig mooie box voor je!

Omdat wij onze personal shopper service voor elke vrouw toegankelijk willen maken, kun je al voor € 100,- een box ontvangen. In deze box zitten zo’n 3 à 4 kledingstukken***, eventueel aangevuld met accessoires, waarmee je minimaal 1 outfit kunt samenstellen.
Je betaalt bij ons voor de kleding hetzelfde als in de reguliere winkels.
Verschil is dat onze personal shopper service helemaal gratis is!

Uiteraard kun je het zo duur (of liever gezegd mooi) maken als je zelf wil!  In onze personal styleshop vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Dit is wat je per box ontvangt (bekijk ook onze styleshop op deze site!):
***Let op! De aantallen geven slechts een indicatie weer.

Bedrag Inhoud Box Aantal Outfits ***
 € 100,-  2 – 3 kledingstukken
accessoires
 minimaal 1
 € 150,-  3 – 4 kledingstukken
accessoires
 minimaal 2
 € 200,-  4 – 5 kledingstukken
accessoires
 2 – 3 outfits
 € 250,-  5 – 6 kledingstukken
accessoires
 3 – 4 outfits
 € 300,-   6 – 7 kledingstukken
accessoires
 minimaal 4 outfits
 € 400,-   8 – 10 kledingstukken
accessoires
 minimaal 5 outfits
 € 500,-   10 – 12 kledingstukken
accessoires
 minimaal 6 outfits


*** Het samenstellen van de outfits hoef je overigens niet zelf te doen. Onze personal shopper geeft je styling tips die je bij je box ontvangt.

Na het invullen van je stijlprofiel sturen wij je binnen 10 werkdagen je persoonlijke box toe. Verzending is geheel gratis. Na ontvangst heb je 8 dagen tijd om te passen. In de box is een lijst toegevoegd met de prijzen van de individuele kledingstukken. De items waar je tevreden over bent houd je. Mochten er items in je box zitten welke niet zo jouw smaak zijn, kun je deze kosteloos retourneren. Het retourlabel wordt met de box meegestuurd.

NOOS, werkwijzeFactuur:

  • Indien wij na 8 dagen geen retourzending hebben ontvangen gaan wij er vanuit dat de box je goed is bevallen. Wij zullen dan de factuur per email aan je toezenden. De factuur dient binnen 14 dagen per bankoverschrijving te worden voldaan
  • Indien wij binnen 8 dagen een retourzending ontvangen, zullen wij je per email een factuur toezenden voor de items die je hebt gehouden. De factuur dient binnen 14 dagen per bankoverschrijving te worden voldaan.

NOOS Personal Stylebox draait om service. Omdat wij het voor jou gemakkelijk willen maken bieden wij verschillende concepten.
Zo kun je bij ons een eenmalige bestelling plaatsen en deze bij tevredenheid herhalen wanneer jij wilt. Je kunt inloggen op je persoonlijke pagina en kunt ons zo laten weten wat je wensen zijn.

Abonnement

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Je kunt kiezen tussen een kwartaal- of een maandabonnement. Je ontvangt dan met regelmaat een nieuwe en verrassende box. Aangezien wij weten wat er al in je kast hangt, wordt het voor ons steeds gemakkelijker om items te combineren en jou daarin te adviseren.
De kwartaalboxen worden geleverd in maart, juni, september en december. Wij hebben deze gelijk gesteld met de start van de seizoenen, zodat jij met je nieuwe outfit elk seizoen de show kunt stelen.
De maandboxen worden geleverd in de eerste week van elke maand. Deze box is elke maand weer een feestje om te openen. De nieuwe items kunnen vaak ook nog leuk gecombineerd worden met items die je al eerder van ons hebt ontvangen.

De standaard prijzen voor de abonnementen zijn € 100,- per box. Mocht je dit bedrag willen wijzigen, kun je een mailtje sturen naar info@noos4.me

Aan de abonnementen zijn geen minimale looptijden verbonden, je kunt hier op elke gewenst moment voor aanmelden of opzeggen.
Zie ook onze algemene voorwaarden =>

De voordelen van NOOS Personal Stylebox voor jou op een rijtje
✓ Geen bomvolle winkelstraten meer, niet meer eindeloos online zoeken naar dat ene perfecte item  … maar precies dat ontvangen wat bij jou past, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen.
✓ Gratis stijladvies van onze personal shoppers
✓ Gratis verzending en retour
✓ Voor elke vrouw, ongeacht maat, stijl of budget
✓ 8 dagen tijd om te passen
✓ Kies het concept dat jij wilt – losse box of abonnement
✓ Achteraf betalen en enkel voor wat je houdt

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Je kunt mailen naar info@noos4.me of bel: T. 013-590 4326.

Zie ook de veelgestelde vragen (FAQ) op deze site.